FATBOND®

Gyakori kérdések és válaszok

16 éves kor felett.

Terhesség vagy szoptatás időszakában kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Igen, nem ismeretes a kontraindikáció.

A FATBOND® napi adagja csökkenti az étvágyat és a nassolás iránti vágyat, általa hamarább jól lakunk kevesebb ételtől. A FATBOND® napi adagja a táplálékkal bevitt kalóriából 462 kalóriát blokkol. A Fatbond egyetlen adagja akár 75%-kal is csökkentheti, blokkolhatja a zsírokból bevitt kalória mennyiségét egy átlagétkezés során.

Súlycsökkenés, testzsírcsökkenés -2,5 kg/30 nap.
(Protokoll szám: 010816, 06/2012)

Tehát nem szöveti vízveszteség vagy salakanyag ürülés, hanem zsírból való fogyás. Mivel a zsír a legkönnyebb, sokkal könnyebb, mint az izom, ezért a 2,5 kg zsír igencsak nagy mennyiségnek számít térfogatban, látványban, centikben, ruhaméretben.

A túlzott rostfogyasztás néha okozhat bélrendszeri mellékhatást, mint pl. puffadás, székrekedés vagy túlzott bélmozgás.

Nem ajánlatos a répára, almára és zabra allergiás személyek számára!

15 perccel a két főétkezés előtt (ebéd és vacsora) kell bevenni 2-2,5 dl vízzel.

3 kapszulát ebéd előtt, 3 kapszulát vacsora előtt.

Mivel ezen termék befolyásolhatja a vércukorszintet, a vércukorszintesés elkerülése érdekében, cukorbetegeknek tanácsos kezelőorvosukkal egyeztetve a kezelésüket módosítani. Ha ön kezelés alatt áll, a termék szedése előtt kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét!

A hatás a fogyasztó bélflóra átállítására már 48 óra után elkezdődik. Minden szervezet másképp reagál a fogyásra, hiszen más-más az életmód is.

A legjobb eredmény elérése érdekében, kérjük, tartsa be a használati utasításokat! A súlycsökkentés időszakában fontos, hogy mindkét főétkezés előtt bevegyen 3 kapszulát.

Már két hét után elkezdődik a változás. Idő kell, míg a szervezetet, a fogyasztó bélflórát kiegyensúlyozza, hiszen az elhízás oka a szervezet belső folyamatainak a felborulása.

1029 Budapest, Nagyrét u. 11. szám alatti üzletünkben, vagy gyógyszertárakban, bioboltokban (Mediline, Herbaház, Herbáriák) és nagyobb drogérialáncok üzleteiben (Rossmann, Dm, Müller).

Amíg helyre nem áll a fogyasztó bélflóra egyensúlya, hogy elmaradjon a jojó típusú fogyás. 30 napig, majd kell egy 5 napos hatásszünetet tartani. Utána a kúra ismételhető!

Igen, nem ismeretes a kontraindikáció.

Ne vegye be a terméket 4 órán belül más gyógyszerekkel (pl. fogamzásgátlók), vitaminokkal vagy esszenciális zsírsavakkal, mivel a felszívódási hatékonyságukat jelen termék befolyásolhatja.

Annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű esszenciális zsírsavat és zsírban oldódó vitamint (A, D, E és K) bevigye a szervezetébe, nem ajánlott az orvostechnikai eszköz használata többször, mint a napi 2 fő étkezés előtt.

A napi adagot 2 x 3 kapszula ne lépje túl!

Többnyire paleó típusú táplálkozást, az nem feltétlenül diéta, inkább egészséges életmód!

Fehérje – zöldség kombináció bármilyen formája. Ha szénhidrátot eszik, gluténmentes legyen és ne párosítsa fehérjével soha, kizárólag csak zöldségekkel.

Míg a FATBOND® kiegyensúlyozza a fogyasztó baktérium bélflórát, addig nem tanácsos a laktóz és cukrok (gyümölcslé) használata. Sztívia, xylitol, erithrit, nyírfacukor ajánlott. Az édesítőszerből csak a zacharin.

Azt, hogy magas gyártási minőséggel, szigorú előírásokkal készül. Nincsenek benne a testben felszívódó összetevők. Egy olyan 3 szabadalommal védett speciális, természetes, vízben nem oldódó növényi rost van benne, ami megköti a táplálékkal bevitt cukrok és zsírok jelentős részét, így kalóriablokkoló hatása van.

Ezek a rostok a bélben vizet szívnak fel, megduzzadnak és hamarabb növelik a jóllakottságérzést, mint az magától megjelenne, ezért kisebb adag ételtől is jóllakunk.

Mivel nem emészthető rostok, ezért 4 órán túl is kihat a jóllakottságérzés, így két étkezés között blokkolja a nassolási vágyat. A rostok természetes úton, a bélsárral ürülnek ki, nem szívódik fel semmi belőlük a szervezetbe.

NEM! Mert még több cukrot köt meg!

90 kapszula / doboz

1/ Súlycsökkentéshez intenzív kúraszerű használata javallott: napi 2 x 3 kapszula, 15 napig elegendő

2/ Elhízást megelőző célra alkalomszerű használat ajánlott: csak a kalóriadús étkezések előtt 15 perccel kell bevenni a 3 kapszulát 2-2,5 dl vízzel. Ebben az esetben a 90 kapszula 30 alkalomra elegendő.

30 nap után 5 nap hatásszünet az előírás, majd a kúra ismételhető.

Terhesség vagy szoptatás időszakában kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Az alkohol soha, semmilyen fogyókúrás diéta mellett sem ajánlott! Az alkohol ugyanis leterheli, lefoglalja a máj működését, ezáltal késlelteti a zsírégetés folyamatait.

Van, akinél 2-3 hónap, van, akinél több hónap. Attól függ, milyen gyógyszereket szed és hányszor kapott életében antibiotikumot. Ha sokszor, akkor hosszabb időt is igénybe vehet a regenerálódás.

Nem, de egy felborult bélflóra átállása idején a magasabb rosttartalom okozhat rendszeresebb bélmozgást, tehát többszöri székletet naponta. Lásd a tájékoztatót «

A FATBOND szabadalmakkal védett rost-komplex struktúráját kizárólag növényi összetevőkből (többek közt zabból, almából és répából készült) standardizált, szinergikus hatású hatóanyag izolátumok alkotják Ez nem azt jelenti, hogy ha zabot, répát és almát eszik, ugyanazt a hatást lehet elérni, ugyanis ebből több kilót kellene fogyasztani naponta, ráadásul némelyik összetevő cukortartalma nagyon magas. Mi csak a hatóanyagokat vonjuk ki és kombináljuk új struktúrába mielőtt azok kapszulába kerülnének. Ez a szabadalom lényege is.

A FATBOND 30 napig szedhető folyamatosan. Amennyiben nemcsak a kalóriamegkötés, hanem a bélflóra kiegyensúlyozása is cél, a fokozottabb eredményért 5 nap hatásszünet után a kúra ismételhető.

Elakadtál a kalóriák elleni küzdelemben, tippeket szeretnél a fogyáshoz, kérdéseid vannak a termékkel, vagy annak működésével kapcsolatban? 

Írd meg nekünk, hiszen szakértőink segítségével szívesen válaszolunk kérdéseidre!