VÁLASSZ KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINKBÓL

És szabadulj meg napi 462 kalóriától, valamint a súlyfeleslegtől a klinikailag tesztelt FATBOND kapszulákkal.

Összesen 3 találat

Show sidebar

FATBOND® (1 doboz) kalóriamegkötő, étvágycsökkentő, nassolásgátló és fogyasztó bélflóra helyreállító kapszula

9.990Ft

A FATBOND® az első forradalmian új kalóriamegkötő, anyagcseregyorsító, testsúlycsökkentő orvostechnikai eszköz, amely újraaktiválja a jótékony, fogyasztó emésztőflórát. Újra képessé tesz a súlyvesztésre. Klinikailag bizonyított hatás, megoldás ideális testsúlyod eléréséhez és megtartásához.

Gold csomag EXTRA: 2 doboz FATBOND® súlycsökkentő kapszula MOST ajándék Power4U energetizáló, roboráló készítménnyel

19.980Ft

Ha most vásárolsz FATBOND® Gold EXTRA csomagot (1 hónapra elegendő), akkor az ingyenes szállításon kívül most egy ajándék POWER4U ENERGETIZÁLÓ, ROBORÁLÓ, ERŐS IMMUNRENDSZER-TÁMOGATÓ készítményt ajándékba adunk! A Fatbonddal megköthetsz akár napi 462 kalóriányi zsírt és szénhidrátot, csökkentheted étvágyad, és a hizlaló baktériumok arányát bélflórádban! Ezzel az ajánlattal 1 kalóriától akár 1,4 forintért szabadulhatsz meg!

Figyelem: Az ajánlat csak az akciós készlet erejéig érvényes!

Platina csomag (négy doboz) FATBONDⓇ kapszula + Ajándék Everlife Oxygenial anti-aging szérum

39.960Ft

4 doboz vásárlása esetén 2 teljes hónapig nem kell aggódnod, hogy túlszaladsz a kalóriakereten.  Mindig legyen a táskádban FATBOND, hogy napi 462 kalóriának és a túlsúlynak búcsút inthess. Ha ezt az ajánlatot választod, akkor az ingyenes házhozszállítás mellett most ajándékba adunk egy Everlife Oxygenial öregedésgátló arcszérumot is, melynek értéke 9 990 forint.