világújdonság a diétábanA mikrobiom diéta

rendbehozza, meggyógyítja, egészségessé teszi a bélflórát, jótékony gyulladáscsökkentő hatásával hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Ma még főleg külföldön nagyon trendi és felkapott a mikrobiom-fogyókúra, de szerencsére már itthon is egyre többet hallani a tartós fogyás eszközeként erről.

Kutatások bizonyítják, hogy a bél mikrobiom-összetételének is szerepe van a súlylerakódásban. Több, emberrel együtt élő flóránk, más néven mikrobiótánk van. Például a bőrflóra, a szájflóra, a nemi szervek flórája, a legismertebb pedig a bélflóra.

A mikrobiom nagyfokú sokféleségét a magas rost- és alacsony zsírtartalmú diéta biztosítja. A sokféleség és a baktériumszám csökkenésével fokozódik a túlsúly kialakulásának esélye. A mikrobiom egy a sok környezeti faktor közül, ami befolyásolja a gazdaszervezet energiaegyensúlyát.

A FATBOND® 100 %-ban növényi rost-komplex remek (orvostechnikai) eszköze lehet az újrakezdésnek,

segíts a szervezetednek természetesen!

Most egy havi adag vásárlása esetén ingyen szállítjuk ki Magyaroszág területén:

» FATBOND Gold csomag «

30 napos program: súlycsökkentésre, testsúlygyarapodás- és az elhízás megelőzésére! 

a mikrobiom kiemelt szerepe

A bélflóra: Te és 100 trillió barátod

Az elmúlt pár évben a kutatók új technikákat fedeztek fel, amikkel mélyebben megismerhetjük a bélflórát és a mikrobiom szerepét. A bélflóra zavaraival pedig számos betegség hozható összefüggésbe, befolyásolhatja a viselkedést, az agy fejlődését, tehát mindezekért teszünk, ha odafigyelünk arra, hogy mit eszünk. Tudj meg többet a cikkből!

Tovább

A helyes táplálkozás | kiemelt

Letértél a helyes táplálkozás ösvényéről? Segítünk visszatalálni

Aki azt állítja, hogy ő mindig helyesen táplálkozik, és akár ő lehetne az egészséges étkezés mintaszobra is, az bizony… mondjuk, hogy szépíti a valóságot. Sajnos vagy nem sajnos, nem vagyunk tökéletesek, és bizony az étkezésben irtó könnyű mellékvágányra térni. Te tudod, mi a teendőd, ha alábbhagy a lelkesedésed, cserben hagy a motivációd, és elkezdesz mindenfélét összeenni? Mi igen.

Tovább

táplálkozási szokások kiemelt kép

Hogyan hagyhatod el fokozatosan a rossz táplálkozási szokásaidat?

Ugye nem akarsz azon merész, és az „én most megmutatom mindenkinek” hozzáállással rendelkező életmódváltók sorsára jutni, akik a heves elhatározásukat követően hamar hasra esnek, mert egyszerűen nem bírják betartani a diéta szabályait? Akkor jól figyelj, megtanítalak arra, hogyan lehetsz a diéták királya/királynője a fokozatosság törvényének betartása által.

Tovább