FATBONDⓇ– Fizetési módok

Készpénz, személyes átvétel esetén

Kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség telephelyünkön történő átvétel esetén. 1029 Budapest, Nagyrét u. 11. H-P: 9:00 – 17:00 óráig, Sz-V: Zárva.

Utánvét

Megrendelését futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott címre, a visszaigazolásnak megfelelő összeget a futár számára készpénzben, vagy bankkártyával kell kiegyenlíteni.

Bankkártyás fizetés

A következő kártyákkal lehet fizetni: MasterCard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi azt).

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB Bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya-adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelést töröljük rendszerünkből.