Táplálkozás és egészség

Így őrizd meg alakodat a lángos csábításában

Boldog lányok

A nyár az aktív pihenés, a jövés-menés, a strandolás és az elhalasztott fesztiválozás időszaka. Te is sokat mozogsz, figyelsz a kalóriákra, de csak felszaladnak rád a pluszkilók? Szeretnéd tudni, hogy miért lehet ez így? Ismerd meg a nyári zsírpárnák okait és egy remek tippet az ideális súly megtartásáért!

Ha fontos neked, hogy jó formában legyél, akkor talán már eddig is sok mindent megtettél azért, hogy még fittebb, dögösebb külsővel hódíts a strandon.

A vágyott alak elérése és megtartása érdekében bizonyára lelkileg is felkészültél arra a kihívásra, amit egy fogyókúra (vagy inkább a hosszú távú életmódváltás) jelent. Lehet, hogy végre elkezdtél mozogni is, és amennyire csak tudsz, ügyelsz az egészséges táplálkozásra.

Igyekszel, de mégsem tudod megőrizni nehezen elért súlyodat?

Hol lehet a hiba?

Nyáron valóban kevesebb idő jut arra, hogy a tévé előtt nassolj, hiszen csábítanak a hosszú nappalok, a langyos éjszakák, a kellemes strandok és a hangulatos kültéri rendezvények. Nyáron csak úgy tobzódhatsz a friss gyümölcsökben és zöldségekben, melyek mellé jól passzolnak a grillezett húsok is.

Minden adott a karcsúsághoz – de a strandételek, a nyári finomságok csábítása is nagyobb.

A megnövekedett mozgásmennyiség és a tudatos(abb) táplálkozás mellett elvileg még az is beleférhet, hogy a strandon egyszer (kétszer) bevállalsz egy istenien finom, forró, ropogós, sajtos-tejfölös lángost. Még úgy is, hogy egyetlen lángos akár több mint 400 kalóriát tartalmaz.

De azt tapasztalhatod, hogy a legapróbb kilengés is meglátszik rajtad.

Ennek nem így kellene lennie!

Mármint nem a lángos kalóriatartalmának, mert az sajnos helyes. Inkább azokról a pluszkilókról van szó, melyeket az ilyen csalónapok miatt aktív életmódod ellenére sem tudsz kivédeni.

Méghozzá azért, mert belekezdhetsz bármilyen életmódváltásba, táplálkozhatsz egészségesen, és mozoghatsz rengeteget, az sem fog segíteni, amíg a bélflórád baktériumai között háború dúl.

Az elhízást ugyanis baktériumok is okozzák. És amíg a fogyasztó baktériumok, a Bacteriodetesek vesztésre állnak, addig a hízásért felelős Firmicutes baktériumok uralják a bélflórádat. Mindez annak az összetett folyamatnak az eredménye, hogy a bélflórád kényes egyensúlya eltolódott. A hizlaló baktériumok ráadásul méreganyagokat, úgynevezett endotoxinokat termelnek, amik gyulladásokat okozhatnak, ezek a gyulladásoknak olyan következményei lehetnek, mint például az elhízás, a szív- és érrendszeri problémák, vagy épp a cukorbetegség. Egyik sem túl kellemes, nem igaz?

Végre igazi megoldás a hatékony fogyásra

A három világszabadalommal védett újdonság, a FATBOND® őrt áll bélflórád egyensúlya felett és segít a fogyásban.

A fogyókúra új dimenzióját jelentő súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz, a FATBOND® speciális, prebiotikus hatású növényi rostokat tartalmaz. Ezek megkötik a táplálékkal bevitt cukrok és zsírok jelentős részét, amelyek így természetes úton távoznak a szervezetből.

A FATBOND® 5 az 1-ben jótékony hatással őrködik nyári formád felett: az éhségérzet csillapításával, az anyagcsere gyorsításával, kalóriamegkötő hatással, és a bélflóra egyensúlyának helyreállításával.

✅ étvágycsökkentő, nassolásgátló, így kevesebb étellel is hosszabb ideig biztosítható a jóllakottság¹ ²

✅ egyetlen adagja akár 75 százalékkal is csökkentheti a zsírokból bevitt kalória mennyiségét³

✅ zsír- és szénhidrát blokkoló hatásának köszönhetően akár 462 kalóriát megköt naponta

✅ 30 százalékkal csökkenti a hizlaló baktériumok arányát már 48 óra alatt

 

Szóval, ha esetleg mégsem jönne össze, hogy csak a szemeddel falod fel a lángost a strandon, ez az apró bűnözés sem fog olyan súlyos következményekkel járni. Az életmódváltás ugyanis nem arról szól, hogy ne engedhetnénk időnként a kísértésnek, ne élvezhetnénk az életet – a lényeg az, hogy a csalónapok ne váljanak rendszeressé.

A FATBOND abban segít neked,
hogy időnként te is büntetlenül elcsábulhass,
amire lássuk be, mindenkinek szüksége van
– főleg nyáron!

Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370 – Engedélyező hatóság: Bureau Veritas, Italy
1,2,4 Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015
3 Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011
5 Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük