Bankó Ákos Portré

Ákos és a FATBOND®

Súlymenedzsment felső fokon

“Üzletember vagyok és családfő. Szinte állandóan rohanok valahova, egyik feladatot a másik után próbálom elintézni. Ilyen életvitel mellett nagyon nehéz figyelni az étkezésre, és a sportra sem mindig jut idő. Ráadásul, esendő férfiként a sört sem vetem meg. A nap végi lazításhoz, vagy egy jó ebédhez igazán jól esik egy korsó, de tudom, hogy ez is hizlal.

Annyira megfeledkeztem magamról, hogy egy nap azt vettem észre, nem tudom begombolni az ingemet, és egy várandós hölgy pocakméretével jártam tárgyalni. Mondanom sem kell, a magabiztosságom elillant. A FATBOND® rekordidő alatt segített visszanyerni a régi formámat, hálás vagyok, amiért ajánlották nekem.

Ákos névjegye

Ez motiválja: Megálmodott projektek megvalósítása
Mottó: A sikeresség záloga az állandó fejlődés
Kedvenc étele:  Az örök: rántott hús törtkrumplival, bármikor
Ákos foglalkozása: Vállalkozó

Ákos értékelése a FATBOND®-ról


“Rengeteget segít nekem a FATBOND, amikor a nagy rohanásban nem tudok ügyelni a kalórialimitre. Napi több száz kalória mínusz komoly előnyt jelent, ráadásul sokkal nehezebben hízom, mióta szedem.”

Nem vagyok fegyelmezett, ha evésről van szó

“Szeretetben, törődésben élek, amiért szerencsésnek mondhatom magam. A családom és a vállalkozásom miatt is fontos számomra, hogy a legjobb formában legyek, egészséges életmódot éljek. Szeretném megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, a cukorbetegséget, magas vérnyomást, vagy akár az ízületi problémákat.

De ha valaki, akkor én jól tudom, hogy a sikerért meg kell dolgozni!

Egy kis gyroszos üzlettől indulva az ország legnagyobb rendezvényes cégének, majd szórakozóhelyének tulajdonosává válni nem ment volna céltudatosság és kitartás nélkül. Na, de a fogyás… Tudom, hogy milyen nehéz fogyókúrázni. Többször is próbáltam már, és mindannyiszor onnan kellett folytatnom, ahonnan elindultam.

A súlyprobléma, a visszahízás engem sem került el…”

fatbond-akos-elotte-800-1
Fatbond fogyókúrás kapszula gyorséttermi étkezés

“Rendszeresen sportolok, sőt, kifejezetten keresem az új mozgásformákat, és ha kipróbálok egy új sportágat, teljes erőbedobással csinálom. A szélsőségek embere vagyok, de sajnos ez a táplálkozásban is így van. Vagy salátán, sovány húsokon, vitaminokon és fogyókúrás szereken élek napokig, vagy szénhidrátban gazdag, zsíros gyorsételek mellett döntök.

Szégyen vagy sem, képtelen vagyok átgondoltan étkezni, pedig tudom, hogy kellene.

Ha üzletről van szó, merek nagyot álmodni és lépésről lépésre, kitartóan megvalósítom a megálmodott célt. A fogyókúrában azonban eddig nem voltam ilyen, eddig minden diétám kudarccal végződött.”

A FATBOND® három szabadalommal védett, több klinikai vizsgálattal igazolt fogyókúrás világújdonság

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN!

Végül legyőztem a kilókat kompromisszum nélkül

“A folytonos sikertelenség már nagyon zavart, ezért kérdezgetni kezdtem az ismerőseimet, náluk mi vált be, ha le akarták adni a felesleget. Végül a feleségem volt az, aki felfedezte ezt a fogyókúrás világújdonságot, ami teljesen más, mint a többi, mert egészen másképp közelíti meg a fogyás kérdését. Rögtön próbára is tettem a FATBOND®-ot. És milyen jól tettem! 30 nap alatt leadtam a súlyfelesleget, ami zavart. Most már csak arra kell figyeljek, hogy ne jöjjenek vissza zsírpárnák, és a FATBOND® ebben is segít…

Neked is sikerülhet, mert nem csak a kalóriákat köti meg, hanem hosszú ideig jóllakottságérzetet biztosít kevesebb ételtől is. Sőt, már 48 óra után elkezdi csökkenteni a hizlaló baktériumok mennyiségét, ami nagy dolog.

fatbond-aktataska-800

A fogyás teljesen új megközelítése

“Ez nem azt jelenti, hogy nem kell odafigyelned az étkezésre, és az aktív életmódra. Hanem azt, hogy egy olyan segítséget kapsz, ami a hízás valódi okát, a hizlaló és fogyasztó bélbaktériumok egyensúlyának eltolódását oldja meg. Ráadásul mindez 4-szeres kalóriagátló hatással párosul. Kiderült, hogy a hizlaló baktériumok sokkal több kalóriát képesek kivonni az ételből. Így több zsírpárna rakódik le főleg has-, csípő- és deréktájon.

Nekem sokat segít, mert csak úgy tudok fogyókúrázni, hogy ne kelljen teljes lemondásban élni! Eddig azért nem tudtam megelőzni a visszahízást sem, mert néha csalok egy kicsit. Esetenként most már belefér egy hamburger a nagy rohanásban, vagy egy kis sör. Tudom, tudom, sör mellett nem lehet fogyni! Ilyenkor aztán jól jön a kalóriablokkolás! 🙂  Nem csalódtam a termékben! Tehetsz egy próbát te is…

A FATBOND® napi 462 kalóriától szabadít meg4, és helyreállítja a fogyasztó baktériumok arányát bélflórádban5.

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN

ŐK IS KIPRÓBÁLTÁK A FATBONDOT

Szabira modell és divattervező. Munkája miatt mindig csinosnak kell lennie a kamerák előtt és az Instagramon. Ismerd meg Szabira és a FATBOND® történetét!

Divattervező

Mónika háziasszony, családanya, dolgozó nő. Rengeteg szerepnek és elvárásnak kell megfelelnie minden nap, de szeretné megőrizni csinos alakját. 40 felett viszont a kilók már könnyebben szaladnak fel… Ismerd meg Mónika és a FATBOND® történetét!

Dolgozó háziasszony

Attila személyi edző és fitnesz bajnok. Rengeteg készítményt látott és próbált már karrierje során, pontosan tudja mire van szükségük azoknak, akik a kilókkal harcolnak. Ismerd meg Attila és a FATBOND® történetét!

Személyi edző, fitnesz bajnok

Bakanek doktor orvosi szaktekintély, aki alaposan tanulmányozta a FATBOND® hatásmechanizmusát. Pontosan érti azokat a forradalmian új, komplex megoldásokat, amelyek a termék hatékonysága mögött rejlenek. Ismerd meg egy orvos véleményét a klinikailag tesztelt FATBOND® kapszulákról!