Bakanek doktor és a FATBOND®

Klinikai vizsgálatokkal igazolt súlycsökkentés

“Orvosként gyakran találkozom az elhízás problematikájával. Tisztában vagyok vele, hogy mennyi betegség kialakulásáért és milyen sok korai halálozásért felelős az elhízás. A túl sok zsír és főleg a magas glikémiás indexel rendelkező szénhidrátok nagyon veszélyesek lehetnek az emberi szervezet számára.

Az volt az egyik oka, amiért beleástam magam a FATBOND® hatásmechaizmusának tanulmányozásába, hogy aggódom a túlsúlyos betegeimért. Volt egy másik, egy személyes ok is, hogy kipróbáljam ezt az orvostechnikai eszközt. Nem vagyok már túl fiatal, nekem sem könnyű tartanom a súlyomat. Ennek a terméknek a prebiotikus hatása egyedi a három szabadalommal védett rostkomplexnek köszönhetően. Éppen a fogyási képességet adja vissza a fogyasztó bélflóra baktériumainak kiegyensúlyozásával. Jó volt olvasni, hogy ezt a komplex hatást több klinikai vizsgálat is alátámasztja.”

Bakanek doktor névjegye

Ez motiválja: A családom és az orvosi esküm

Bakanek doktor foglalkozása: Orvos

Mottója: Ép testben ép lélek

Bakanek doktor értékelése a FATBOND®-ról


“A Fatbond egy négyszeres kalóriablokkoló hatású, orvostechnikai eszköz minősítésű termék. Nagyon hatékony, mert bélflóra kiegyensúlyozó tulajdonsága a hízási hajlandóságot csökkenti. Fontos, hogy kevesebb legyen a túlsúlyos ember.”

Elárulom, valójában miért hízol

“Bizonyára rajtad is van pár plusz kiló, hisz ezért is kerested fel az oldalunkat.

Talán azt hiszed, erről egyedül az tehet, hogy nem figyeltél eléggé a táplálkozásodra vagy a mozgásra. Vagy esetleg a korral járó, klimaxszal összefüggő hormonális változások miatt nem tudsz fogyni. Lehet, hogy ez is szerepet játszik benne, de más is van a háttérben!

Ahhoz, hogy megértsd, hogyan tudsz hatékonyan lefogyni, és hogyan őrizheted meg az alakodat, az elhízás valódi okát kell átlátnod. A legújabb tudományos nézetek szerint a világjárványként terjedő hízás egyértelműen baktériumfüggő is.

Igen, az elhízás járvány, maga az Egészségügyi Világszervezet, a WHO nevezi annak!

Kiderült, hogy a szervezetben baktériumok is felelnek a túlsúlyért. Ez beleszól a zsíranyagcserébe is. Vannak hízást segítő (Firmicutes) és fogyást segítő (Bacteroidetes) baktérium törzsek, és ezek egyensúlyától függ, hogy ugyanattól az ételtől hízol-e vagy sem. Firmicutes azért számít hizlaló baktériumnak, mert hatására sokkal több kalóriát képes kivonni a szervezet az ételből. A vizsgálatok során kiderült, hogy minden túlsúlyos embernek sokkal több hizlaló baktérium található a vastagbelében. Ezért van, hogy pl. valamelyik ismerősünk ugyanannyit, vagy akár még többet is eszik mint mi, mégis sokkal kevésbé hízik. Neki több a fogyasztó baktériuma.

fatbond-klinikailag
kövérítő bacik

A hízásért felelős baktériumok csökkentése

“Ezek a baktériumok a vastagbélben élnek, és e kényes egyensúly eltolódása hízásra való hajlamot eredményezhet, ugyanakkor azt is, hogy valaki képtelen lefogyni.

A FATBOND® egyedülálló módon segít ezen a problémán. Kiegyensúlyozza a hizlaló és fogyasztó baktériumok arányát, 48 óra alatt akár 30%-kal csökkentve a hizlaló baktériumok mennyiségét.5

Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370
1,2,4 Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

A FATBOND® három szabadalommal védett, több klinikai vizsgálattal igazolt fogyókúrás világújdonság

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN!

A FATBOND® a cukrok és zsírok jelentős részét is megköti

“A szív- és érrendszeri betegségekért felelős zsírok és szénhidrátok sok galibát okoznak a testünkben. Magas vérnyomás, magas triglicerid és koleszterin, érelmeszesedés, agyvérzés és infarktus, ezekben komoly szerepet játszanak a vérünkben keringő és a belső szerveinket (többek közt a szívet is) körülvevő zsírok.

Szerencsére a FATBOND® nem csak a hizlaló baktériumok mennyiségét csökkenti, hanem egyszerűen blokkolja az elfogyasztott zsírokból és cukrokból bevitt kalóriák jelentős részét. Kevesebb ételtől is jóllakunk, ráadásul 4 órán túl is jóllakottság érzetet biztosít, úgy érezzük, tele a hasunk. Ez azért fontos, mert a legtöbb elhízott ember a főétkezések között folyamatosan nassol, mivel éhség gyötri. Tehát a FATBOND® nassolásgátló hatása nagy segítség, és könnyíti a fogyókúrát!” 1,2,3,4 

Érrendszer illusztráció
buktatók és kiutak

Ajánlott a használata, teljesen természetes

Súlycsökkentéshez kúraszerű használat javasolt. Az elhízás megelőzésére, vagy az elért testsúly megőrzéséhez alkalomszerűen is szedhető. 3 kapszula bevétele ajánlott a kalóriadús étkezések előtt.

A FATBOND® nagyszerű tulajdonsága, hogy 100%-ig természetes, növényi rostkomplexből áll. Glutén- és tartósítószermentes.

A termék hatásosságát klinikai vizsgálatok bizonyítják, amelyeket magam is ellenőriztem. Ráadásul három szabadalom is védi a francia cég egyedi receptúráját, szóval nincs ok az aggodalomra. Tessék használni és megpróbálni egészségesebben élni!

Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370
1,2,4 Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

A FATBOND® napi 462 kalóriától szabadít meg4, és helyreállítja a fogyasztó baktériumok arányát bélflórádban.5

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN

ŐK IS KIPRÓBÁLTÁK A FATBONDOT

Szabira modell és divattervező. Munkája miatt mindig csinosnak kell lennie a kamerák előtt és az Instagramon. Ismerd meg Szabira és a FATBOND® történetét!

Divattervező

Mónika háziasszony, családanya, dolgozó nő. Rengeteg szerepnek és elvárásnak kell megfelelnie minden nap, de szeretné megőrizni csinos alakját. 40 felett viszont a kilók már könnyebben szaladnak fel… Ismerd meg Mónika és a FATBOND® történetét!

Dolgozó háziasszony

Attila személyi edző és fitnesz bajnok. Rengeteg készítményt látott és próbált már karrierje során, pontosan tudja mire van szükségük azoknak, akik a kilókkal harcolnak. Ismerd meg Attila és a FATBOND® történetét!

Személyi edző, fitnesz bajnok

Ákos vállalkozó, ezért egész nap rohan, és gyakran a helyes táplálkozás is csak egy újabb kihívás számára. Nehéz ilyen tempó mellett az egészséges életmódra figyelni. Ráadásul esténként néhány üveg sör is lecsúszik a jól végzett munka után. Ezért Ákos baja is meggyűlt a kilókkal. Ismerd meg Ákos és a FATBOND® történetét!

Vállalkozó