Attila és a FATBOND®

Ismerd meg egy fitnesz bajnok történetét

“A kilókkal folytatott ádáz küzdelem az életem része. Attila vagyok, személyi edző és fitnesz bajnok. Pontosan tudom, mennyi áldozatot és kitartást követel az ideális testsúly elérése. Ebben a harcban minden segítség jól jön, és a FATBOND® nem is kis segítséget jelent.

Munkám miatt rengeteg fogyasztószert és izomnövelőt próbáltam már ki, rengeteg kamu készítményt akarnak az emberekre tukmálni. Vannak részben működő, átmeneti megoldást kínáló termékek, a FATBOND® viszont engem is meglepett. Nagyon hiteles és hatékony megoldás a testsúlycsökkentéséhez, és a kívánt súly megtartásához is. Ez utóbbi nem mellékes! Azért is imádom, mert olykor egy kis csokikrém is belefér, amitől még én is el tudok gyengülni.

Attila névjegye

Ez motiválja: A karcsú, izmos test mindenki számára elérhető!
Mottó: A céljaid eléréséhez minden akadályt le kell küzdened.
Kedvenc étele: Mogyorókrémes szendvics
Attila foglalkozása: Személyi edző

Attila értékelése a FATBOND®-ról


“Nagyszerű termék, ami nem csak blokkolja a kalóriákat, hanem saját fogyási képességed adja vissza. Mindig hordok magamnál, így egy kis mogyorókrém is belefér néha.”

Azt hittem egy a sok közül…

Aztán kiderült, valóban világújdonság!

“Először egy sima zsír és szénhidrát blokkolónak tűnt, de gyorsan kiderült, hogy ennél többről van szó. Nem csak kalóriát köt meg (egyébként igen jelentős 462 kalóriát/nap), hanem a hizlaló baktériumok arányát is csökkenti a szervezetben. A hizlaló és fogyasztó baktériumokról személyi edzőként én is olvastam már. Megoldást ezelőtt nem nagyon hallottam erre a problémára, de kiderült, a FATBOND® -nak épp ez az egyik erősége.

Ez a bélflóra kiegyensúlyozás újra képessé tesz a fogyásra. Hirtelen azt vesszük észre, hogy ugyanannyi edzés mellett nagyobb súlyvesztés érhető el FATBONDDAL, sőt, megelőzhető vele az elhízás is.

FatBond - a termek kep arnyekos szeles k2
fatbond-fogyas-attila-tukor-800

A legszebb éveidhez a legjobb forma jár!

“Ha úgy érzed, mindent megteszel, de leállt a fogyás, és az utolsó pár kiló nem akar lemenni, akkor a FATBOND® átlendít a holtponton. Nem csak a plusz kilók leadásában segít, hanem az elért eredmény megtartásában is.

A FATBOND® ereje azonban nem csak a 4x-es kalóriamegkötő hatásából ered. Hanem abból is, hogy visszaállítja a fogyasztó bélflóra egyensúlyát, és ezáltal a zsíranyagcseréd is jobb lesz. Vagyis segít megelőzni az elhízást.

A FATBOND® három szabadalommal védett, több klinikai vizsgálattal igazolt fogyókúrás világújdonság

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN!

Mindenkinek ajánlom az edzőteremben

15 napos kúra

Súlycsökkentéshez a legjobb, ha kúra szerűen szeded a FATBOND® -ot. Ha az elért eredményt szeretnéd fokozni, akkor egy 5 napos hatásszünet után belevághatsz egy újabb időszakba.

Ebben az időszakban minden nap ebéd és vacsora előtt 3 kapszulát vegyél be egy pohár vízzel. A kiszerelés praktikus és ehhez az adagoláshoz igazodik, egy dobozban 90 darab kapszula van.

Elhízás megelőzéshez és az elért eredmény megőrzéséhez javaslom, hogy alkalomszerűen, a kalóriadús étkezések előtt használd a FATBOND® -ot.”

sporttaska800
Paltina csomag - prebiotikus fogyás

Próbáld ki és beindul a fogyás

“A FATBOND® naponta megköt 462 kalória értékben cukrokat és zsírokat a bevitt táplálékból. Ez hatalmas segítség. Az sem mellékes segítség, hogy étvágycsökkentő és nassolásgátló hatása is van. Mert lássuk be, a túlsúlyod sokszor a két főétkezés közti, ártatlannak tűnő “csipegetésből” isszármazik! Ezt néha észre sem veszed! Igazi ereje mégis a bélflóra helyreállító képessége, így a fogyasztó hatású baktériumok újra segítenek neked a fogyásban. Ha már végre elértük a célt, és sok áldozatot hozunk az alakunkért, – amit tudjuk, milyen nehéz megőrizni-, éljünk azzal a forradalmi segítséggel, amit ez a termék nyújt.

A FATBOND® napi 462 kalóriától szabadít meg4, és helyreállítja a fogyasztó baktériumok arányát bélflórádban.5

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN!

ŐK IS KIPRÓBÁLTÁK A FATBONDOT

Szabira modell és divattervező. Munkája miatt mindig csinosnak kell lennie a kamerák előtt és az Instagramon. Ismerd meg Szabira és a FATBOND® történetét!

Divattervező

Mónika háziasszony, családanya, dolgozó nő. Rengeteg szerepnek és elvárásnak kell megfelelnie minden nap, de szeretné megőrizni csinos alakját. 40 felett viszont a kilók már könnyebben szaladnak fel… Ismerd meg Mónika és a FATBOND® történetét!

Dolgozó háziasszony

Ákos vállalkozó, ezért egész nap rohan, és gyakran a helyes táplálkozás is csak egy újabb kihívás  számára. Nehéz ilyen tempó mellett az egészséges életmódra figyelni. Ráadásul esténként néhány üveg sör is lecsúszik a jól végzett munka után. Ezért Ákos baja is meggyűlt a kilókkal. Ismerd meg Ákos és a FATBOND® történetét!

Vállalkozó

Bakanek doktor orvosi szaktekintély, aki alaposan tanulmányozta a FATBOND® hatásmechanizmusát. Pontosan érti azokat a forradalmian új, komplex megoldásokat, amelyek a termék hatékonysága mögött rejlenek. Ismerd meg egy orvos véleményét a klinikailag tesztelt FATBOND® kapszulákról!