Mónika és a FATBOND®

Egy dolgozó anyuka győzelme a kilók felett

“Az utóbbi időben állandóan panaszkodtam a barátnőimnek az alakom miatt, de az igazán nagy törés az volt, amikor már a gyermekem is megjegyezte, hogy látja rajtam a felesleget. Pár évvel ezelőtt sokkal lassabban jöttek fel rám a kilók, és gyorsabban meg is tudtam szabadulni tőlük.

1-2 éve azonban valami megváltozott, akkor is hízok, ha csak ránézek valami finomságra, és a korábbi trükkök már nem használnak. Pár hét önsanyargatás legfeljebb néhány kiló eredményt hozott, utána minden kezdődött elölről, visszajöttek a kilók! Nagyon rosszul éreztem már magam a bőrömben.

Fél évvel ezelőtt egy ismerősöm felkeresett, lenne-e kedvem kipróbálni egy új terméket… Na, onnantól más időszámítás kezdődött, és kezdek visszatalálni a régi önmagamhoz.”

Móni névjegye

Ez motiválja: A kihívás, és a végeredmény! 
Mottó: Véghezvinni amit elkezdek,bármilyen áron is! 
Kedvenc étele:  Sült csirkeszárny édes chili szósszal.
Móni foglalkozása: Édesanya, dolgozó nő

Móni értékelése a FATBOND®-ról


“Úgy érzem a FATBOND valamit megváltoztat bennem, korábban elég volt ránézni valamire és rögtön híztam egy kilót. Most nem sokkal eszem kevesebbet, de elkezdtem fogyni, mint régen. A két fő étkezés előtt beveszek három-három kapszulát.”

Először bizalmatlan voltam

Orvostechnikai eszköz, egy kapszula?

“Elsőre nem értettem miért hajtogatja az Ákos, hogy ez egy orvostechnikai eszköz. Hiszen ez egy kapszula, ránézésre nem sokban különbözött a többitől. Végül megértettem, miután elmagyarázta, a FATBOND® vízben nem oldódó növényi rostok megkötik a táplálékkal bevitt cukrok és zsírok jelentős részét, ami napi 462 kalória mínuszt jelent. A kapszula felszívódás nélkül megy át testen, majd természetes módon távozik a szervezetből.

Az összetevők a vastagbélben erjedésnek indulnak. Olyan anyagok szabadulnak fel, amelyek a fogyasztó bélflórát kiegyensúlyozzák. Csökkentik a hizlaló baktériumok számát, így a fogyasztó baktériumok jobban el tudnak szaporodni. Ez jelenti a fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozását. Most értettem meg, miért is orvostechnikai eszköz a FATBOND. Tehát nem egy egyszerű táplálékkiegészítő”

fatbond-pills
fatbond-klinikai-vizsgalat

Megbízható ez a termék egyáltalán?

“Minden nagyon meggyőző volt, de annyi humbug terméket sóztak már rám életem során, hogy mindig gyanakszom. Megkérdeztem honnan van a termék, és ellenőrizhető-e.

A válasz megnyugtató volt: A FATBOND®-ról állított hatások mindegyikét klinikai vizsgálatok bizonyítják. Bemutatott egy orvosnak is, Dr. Bakanek Györgynek, aki részletesen elmagyarázta nekem a szer működését, és a különféle klinikai vizsgálatokat.

Azt is megtudtam, hogy a receptúrát 3 különböző szabadalom védi, és egy régóta működő, francia cég gyártja, a Laboratoires Clémascience. Ezek után azt gondoltam, miért ne tehetnék egy próbát!”

A FATBOND® három szabadalommal védett, több klinikai vizsgálattal igazolt fogyókúrás világújdonság

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN!

Végül meggyőzött

Belevágtam és működött!

“Elkezdtem szedni a kapszulákat a javasolt adagolás szerint. Az életmódomon is próbáltam változtatni. Persze, nem könnyű! Reggel rohanás az iskolába, onnan dolgozni, majd vissza a suliba, azután kezdődhet a második, „otthoni műszak”. Mindig is próbáltam figyelni a táplálkozásomra, de a család igényeit is figyelembe kell venni, ezért azon nem tudtam drasztikusan változtatni.

A FATBOND® tanácsadói végig támogattak, az ő javaslataikat mindig megfogadtam. E-mailben kaptam tippeket, trükköket a FATBOND® használatához és apró életmódbeli változtatásokhoz. A nehezebb pillanatokban mindig kaptam egy kis extra motivációt is tőlük.”

mirol_szol2

Már sokkal jobban vagyok

Mindig van nálam FATBOND®, mert az a napi 462 kalória és a kevesebb hizlaló baci rengeteget számít! Nem csak elértem azt a súlyt, amivel elégedett vagyok, de meg is tudom tartani. Pedig néha “bűnözni” is szoktam, a gyerekeknek szánt édességet mindig „leellenőrzöm” 🙂. Sokkal jobb a közérzetem, a környezetemben is észlelték a változásokat, ezért nagyon büszke vagyok magamra. Szívből ajánlom a FATBOND®-ot, mert így 40 felett is úgy élhetek, mint 10-15 évvel ezelőtt.”

A FATBOND® napi 462 kalóriától szabadít meg4, és helyreállítja a fogyasztó baktériumok arányát bélflórádban5.

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN

ŐK IS KIPRÓBÁLTÁK A FATBONDOT

Szabira modell és divattervező. Munkája miatt mindig csinosnak kell lennie a kamerák előtt és az Instagramon. Ismerd meg Szabira és a FATBOND® történetét!

Divattervező

Bakanek doktor orvosi szaktekintély, aki alaposan tanulmányozta a FATBOND® hatásmechanizmusát. Pontosan érti azokat a forradalmian új, komplex megoldásokat, amelyek a termék hatékonysága mögött rejlenek. Ismerd meg egy orvos véleményét a klinikailag tesztelt FATBOND® kapszulákról!

Attila személyi edző és fitnesz bajnok. Rengeteg készítményt látott és próbált már karrierje során, pontosan tudja mire van szükségük azoknak, akik a kilókkal harcolnak. Ismerd meg Attila és a FATBOND® történetét!

Személyi edző, fitnesz bajnok

Ákos vállalkozó, ezért egész nap rohan, és gyakran a helyes táplálkozás is csak egy újabb kihívás számára. Nehéz ilyen tempó mellett az egészséges életmódra figyelni. Ráadásul esténként néhány üveg sör is lecsúszik a jól végzett munka után. Ezért Ákos baja is meggyűlt a kilókkal. Ismerd meg Ákos és a FATBOND® történetét!

Vállalkozó