Fatbond-fogyás-Sabirával

Sabira és a FATBOND®

Az Instagramon is szépnek kell lenni!

“Divattervezőként és fiatal lányként nagyon fontos számomra a megjelenés. Rengeteg elvárással kell szembenéznem és úgy érzem, minden pillanatban topformát kell nyújtanom. Ez nagyon fárasztó és kimerítő tud lenni, és nem könnyű élvezni az életet, ha mindig csak a kalóriákat számolgatom.

Szerencsére rátaláltam a FATBOND® nevű készítményre, és csodát művelt velem. Néha nassolni is tudok, és sokkal magabiztosabban teszem fel magamról az insta sztorikat, mint azelőtt. Könnyebben fogyok és jóval nehezebben jönnek fel a kilók, ezt imádom, szuper az egész.”

Sabira névjegye

Ez motiválja:  A határaim átlépése
Mottó: Soha nem adom fel! 
Kedvenc étele: Szeretek új ízeket kipróbálni, most épp a thai konyha a kedvencem
Sabira foglalkozása: Modell, divattervező

Sabira értékelése a FATBOND® -ról


“A munkám miatt is fontos, hogy jól nézzek ki, és mindig top formában legyek a fényképezőgép előtt. Ez rengeteg áldozattal jár, de a FATBOND egy kis terhet minden nap levesz a vállamról, és sokkal jobban érzem magam.”

Régebben sokat szorongtam az alakom miatt

Képzeld el, hogy…

“Magabiztosan állsz a próbafülkében és őszintén mosolyogsz, mert a kiszemelt ruha jól áll rajtad. Az összejöveteleken elismerő (és kicsit irigy) tekintetek szegeződnek rád, amikor megjelensz, és a bombaformád meg tudod tartani úgy, hogy finomakat eszel és néha a kedvenc desszerted is bűntudat nélkül belefér. Nem csak lemondás az élet! ☺

Hidd el nekem, mindez valóság lehet. Akár a küzdelmek árán elért formádat akarod megőrizni, vagy újra elérni, akár most vágsz bele az életmódváltásba.

A legjobb, hogy amikor az ismerőseid kíváncsisággal a szemükben megkérdezik, hogy mi a titkod, te sziporkázva mesélheted el, hogy

  • nem koplalsz,
  • nem szédülsz az éhségtől
  • nem vagy frusztrált és nyűgös vagy  ideges a sok lemondás miatt
  • és nem edzed magad halálra.”
Gold csomag termekfoto
Fatbond fogyókúra nai 2 szelet pizzát megsemmisít

Elég a jojó diétából!

“Tudom milyen, amikor több hónapon keresztül követsz egy diétát, aztán jön a fesztivál (vagy akár egy nyaralás, egy ünnepi időszak), amire egész évben vártál és bumm, azon kapod magad, hogy megjelenik a combodon a narancsbőr, a hasadon pedig hirtelen nem is olyan feszes a bőr.

Tudom, mert átéltem ezt. Nem akartam koplalni. Nem akartam minden nap órákig edzeni. Olyan segítségre volt szükségem, amivel ezek nélkül is könnyen elérem a legjobb formámat.”

A FATBOND® három szabadalommal védett, több klinikai vizsgálattal igazolt, fogyókúrás világújdonság

HATÉKONY SEGÍTSÉG IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉHEZ ÉS MEGTARTÁSÁHOZ!

Végül esélyt adtam valami újnak

Hízlaló bacik? Na ne!

“Először azt hittem hülyéskednek velem, aztán megnéztem és tényleg egy csomó kutatás van a neten, ami erről szól. Vannak hizlaló és fogyasztó hatású baktériumok, és ezek mennyiségétől függ, mennyire könnyen hízol meg. Vagy épp fogysz le.

Igazából ez volt a fő ok amiért kipróbáltam, és tuti, hogy ebben van valami igazság. Picit többet nassoltam, valamivel kevesebbet edzettem és nem híztam meg. Ha pedig belehúztam az edzésbe, rögtön elindultak lefelé a kilók. Pár hét után teljesen meggyőzött, állandóan fotózásokra járok, így napi szinten követem a súlyomat és az alakomat. Nem volt nehéz észrevenni a különbséget.”

mirol_szol2
redikul800

Sose hagynám otthon!

“Egy szó, mint száz: kipróbáltam és működött. Tökéletesen visszanyertem a modellektől elvárt vonalaimat. Gyorsabban, mint gondoltam.

És a legjobb, hogy a prebiotikus hatásának köszönhetően, ezek szerint tényleg átállt a bélflórám, a leadott kilók nem jönnek vissza olyan könnyen.

Mert a kalóriadús étkezések előtt mindig beveszek 3 kapszulát, tehát „nem engedem, hogy elszabaduljanak a lovak”! Olyan nekem a FATBOND®, mint egy „óvszer a kalóriák ellen!” ☺

Mindig ott lapul egy levéllel a táskámban, hiszen mindig vannak váratlan szituációk, amikor be kell dobnom.”

A FATBOND® napi 462 kalóriától szabadít meg4, és helyreállítja a fogyasztó baktériumok arányát a bélflórában.5

BIZONYÍTOTTAN SEGÍT IDEÁLIS SÚLYOD ELÉRÉSÉBEN ÉS MEGTARTÁSÁBAN!

ŐK IS KIPRÓBÁLTÁK A FATBONDOT

Mónika háziasszony, családanya, dolgozó nő. Rengeteg szerepnek és elvárásnak kell megfelelnie minden nap, de szeretné megőrizni csinos alakját. 40 felett viszont a kilók már könnyebben szaladnak fel… Ismerd meg Mónika és a FATBOND® történetét!

Dolgozó háziasszony

Bakanek doktor orvosi szaktekintély, aki alaposan tanulmányozta a FATBOND® hatásmechanizmusát. Pontosan érti azokat a forradalmian új, komplex megoldásokat, amelyek a termék hatékonysága mögött rejlenek. Ismerd meg egy orvos véleményét a klinikailag tesztelt FATBOND® kapszulákról!

Attila személyi edző és fitnesz bajnok. Rengeteg készítményt látott és próbált már karrierje során, pontosan tudja mire van szükségük azoknak, akik a kilókkal harcolnak. Ismerd meg Attila és a FATBOND® történetét!

Személyi edző, fitnesz bajnok

Ákos vállalkozó, ezért egész nap rohan, és gyakran a helyes táplálkozás is csak egy újabb kihívás számára. Nehéz ilyen tempó mellett az egészséges életmódra figyelni. Ráadásul esténként néhány üveg sör is lecsúszik a jól végzett munka után. Ezért Ákos baja is meggyűlt a kilókkal. Ismerd meg Ákos és a FATBOND® történetét!

Vállalkozó