Mind a(z) 4 találat megjelenítve

CELL-LITE DRAIN TEA

3.000Ft
A CELL-LITETM DRAIN TEA komplex összetevőinek szinergikus hatása segíti a szervezet kiválasztó funkcióit. Segíti a vesék normál működését és szűrőképességét. Enyhe vízhajtó hatása segíti a pangó folyadékok távozását a szervezetből.  Támogatja a normál máj és epeműködést. Kontrollálja az epe ürülését a patkóbélbe, és segíti az emésztést, valamint a zsírok jobb emésztését. Hozzájárul a vér normál koleszterin szintjéhez. Ezáltal segíti a fogyást diétázás alatt.

FEDBOND® TESTSZOBRÁSZ Max Tea Csomag

5.350Ft
FEDBOND® és CELL-LITE® DRAIN tea párosítása segíti a máj, epe és vese normál működést.
  • Ezáltal hozzájárul a méregtelenítéshez,
  • a jó zsíranyagcseréhez,
  • a zsírbontás képességéhez,
  • a zsírégetéshez,
  • a zsírraktározás, és ödémák megakadályozásához.
  • Szabályozza a vízháztartást, enyhe vízhajtó hatása segíti a vesék vizelet kiválasztó és szűrő képességét, ezáltal a pangó szöveti folyadékok ödémák kiürülését.
  • Étvágycsökkentő, sejtvédő antioxidáns, és energetizáló hatása tovább segíti a diéta sikerét és a súlycsökkentést a fogyókúra alatt.
  • Használd narancsbőr, azaz cellulit esetén is.

OXYTARM® Vastagbél, salaktalanítás, belső tisztulás

5.500Ft

Kíméletes vastagbél salaktalanító, belső tisztulást segítő, Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény a jól működő vastagbél, immunrendszer és anyagcsere érdekében. Immunrendszer támogatás, antioxidáns hatás és elektrolit-egyensúly

❌NEM HASHAJTÓ!

✅ 100%-os természetes alapanyagok!

Salaktalanítással, a vastagbél rendszeres tisztulásával, jobb az immunrendszer működése, illetve a gyorsabb anyagcsere mellett a fogyókúra is könnyebben hoz sikeres eredményeket! A visszajelzések alapján az aranyérben szenvedők is örömmel használják. 

OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítőSzerepel a gyógyszertárak biztonságos étrend-kiegészítők listáján – ezért a patikákban, bioboltokban és drogériákban is kapható!

PROBIOLOGIQ élőflóra tejsavbaktérium kultúra, folsav, inulin és B-vitamin komplex tartalmú kapszula

8.999Ft
28 aminosavval és inulinnal dúsítva. A cél a vastagbél flórának – amely a mikrobiom nagy részét képezi – a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után! A vastagbél flórától nagy mértékben függ az anyagcserénk, és az immunrendszerünk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra, mikrobiota egyensúlyának a felborulása.
  • 7 féle speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből
  • 40 milliárd/nap
Magyarország talán legmagasabb számú – a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló – baktérium törzset tartalmazó készítménye a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.