Mind a(z) 4 találat megjelenítve

IMMUN4U FORTE

5.990Ft
Immunerősítő a normál immunrendszer működésért C-vitamint, D3-vitamint, folsavat, cinket, szelént, béta-glükánt, shiitake- és echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta magas vitamin és ásványi anyag tartalommal, hatásos standardizált növényi kivonatokkal az erős immunrendszer, a jó védekező képesség, és az egészséges életmód maximális támogatása érdekében. Az erős immunrendszer sikeresen veszi fel a harcot a környezeti ártalmakkal, vírusokkal szemben, a szervezetet számára védőpajzsként szolgál. Ezért fontos támogatni az immunrendszer normál működését!

OXYTARM® Vastagbél, salaktalanítás, belső tisztulás

5.500Ft

Kíméletes vastagbél salaktalanító, belső tisztulást segítő, Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény a jól működő vastagbél, immunrendszer és anyagcsere érdekében. Immunrendszer támogatás, antioxidáns hatás és elektrolit-egyensúly

❌NEM HASHAJTÓ!

✅ 100%-os természetes alapanyagok!

Salaktalanítással, a vastagbél rendszeres tisztulásával, jobb az immunrendszer működése, illetve a gyorsabb anyagcsere mellett a fogyókúra is könnyebben hoz sikeres eredményeket! A visszajelzések alapján az aranyérben szenvedők is örömmel használják. 

OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak biztonságos étrend-kiegészítők listáján – ezért a patikákban, bioboltokban és drogériákban is kapható!

POWER4U – Erős immunrendszer ⚡️ EXTRA Energia

5.200Ft
ERŐS IMMUNRENDSZER, TERMÉSZETES ENERGIATÖBBLET Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, antioxidáns rezveratrolt, B-vitamin komplexet (B1, B3, B5, B6, B12) és extra mennyiségű, 4000 nemzetközi egységnyi  D3 vitamint tartalmazó tabletta. A kiemelten magas dózisú D3 vitamin segíti az erős immunrendszert és a kalcium jó hasznosulását, valamint a normál sejtosztódást. A benne levő esszenciális vitaminok egyben segítik a jó szénhidrát- és zsíranyagcserét, valamint a jó erőnlétet is a fogyókúra, diéta idején!

PROBIOLOGIQ élőflóra tejsavbaktérium kultúra, folsav, inulin és B-vitamin komplex tartalmú kapszula

8.999Ft
28 aminosavval és inulinnal dúsítva. A cél a vastagbél flórának – amely a mikrobiom nagy részét képezi – a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után! A vastagbél flórától nagy mértékben függ az anyagcserénk, és az immunrendszerünk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra, mikrobiota egyensúlyának a felborulása.
  • 7 féle speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből
  • 40 milliárd/nap
Magyarország talán legmagasabb számú – a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló – baktérium törzset tartalmazó készítménye a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.