Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az SCB TRADE Kft. (1029 Bp., Nagyrét u. 11.) birtokolja az oldalainkon látható információkat.
A fatbond.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Olvasóink az interneten szabadon olvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket.
Tilos azonban eltávolítani a böngészett és a letöltött oldalakon szereplő jogi és tulajdonjogi, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése.
A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Linkek

Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az SCB TRADE Kft. nem vállal felelősséget. Az oldalainkon található esetleges szöveg beviteli hibákért, elírásokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Együttműködő partnereink a marketing és promóciós feladatok ellátására:

  • Kék Padlizsán Kft.
    1073 Budapest, Akácfa utca 51.
    Cégjegyzékszám: 01 09 903087